99 dagen Groeispurt

In 99 dagen naar een relaxter en leuker leven

Start: 25 jan 2020

Je leven naar the next level in 99 dagen

Een relaxt, leuk en betekenisvol leven, wie wil dat niet? Maar hoe bereik je dat eigenlijk?

We hebben de neiging te denken dat het in zicht komt als we bepaalde dingen bereiken. Een hoger inkomen, 'n andere baan of een groter huis. Of we associeren gelukkig zijn met het doen van bepaalde activiteiten, zoals op vakantie gaan of een drankje doen op een terras.

Maar vaak blijkt het tóch niet helemaal zo te werken. Zo kun je op een Thais eiland zitten met die perfecte Blueberry Cosmo Margarita cocktail en je toch een beetje leeg of onrustig voelen. Of je hebt éindelijk de baan van je dromen, maar beseft na een tijdje dat ook díe baan mindere kanten heeft en het zo gevreesde sleureffect optreedt.

 

Al snel ga je op zoek naar nieuwe manieren om je goed te voelen. Misschien moeten we toch naar een ander eiland. Of, weet je wat, ik moet gewoon directeur worden in plaats van manager! Ja, dan zal ik me écht goed voelen...

DE ULTIMATE HACK TO HAPPINESS:

MAAK GELUKKIG ZIJN NIET JE EINDDOEL MAAR JE BEGINPUNT

We hebben een hoop geleerd in ons leven. Over welke keuzes slim zijn. Over hoe je in het leven moet staan. Over risico's die maar beter gemeden worden. Het leven hoeft helemaal niet over rozen te gaan - zo lijkt de consensus - maar over een degelijke grasmat. Met af en toe een leuk madeliefje; vakantie, opslag, 'n leuk uitje.

Deze benadering heeft ons behoorlijk serieus gemaakt. Voortdurend vragen we ons af of we wel goed bezig zijn, wat er anders moet en hoe dit of dat bereikt moet worden. 

 

Steeds met het uiteindelijke doel om gelukkig te zijn of te worden.

Maar wat als je gelukkig zijn beschouwt als een op zichzelf staande 'kunstvorm'? Een kunstvorm die niet gekoppeld hoeft te worden aan het behalen van bepaalde doelen of het verkeren in zekere omstadigheden.

 

Een kunstvorm die - net als iedere andere kunstvorm- aan te leren is als je de juiste methoden gebruikt en bereid bent om er echt voor te gaan. 

Want hoe paradoxaal het ook klinkt: ontspanning vraagt om enige inspanning.

#nofilter

Je goed voelen en ontspannen zijn bereik je door minder naar je leven te kijken vanuit alles wat je geleerd hebt. Door het 'ik moet, ik zal, ik mag niet' te laten voor wat het is.

 

Kortom, door met minder filters naar de werkelijkheid te kijken. Filters waar je misschien zo gewend aan bent dat je ze niet eens doorhebt.

Want ergens achter die drukke, serieuze persoon die je nu best vaak bent, schuilt nog een ander persoon. Een relaxter persoon; een vrolijker persoon. Iemand die het minder nauw neemt met alles en veel meer vanuit vertrouwen leeft.

RECHT OP JE DOEL AF

Wil je je goed voelen?

 

Ga dan direct op je doel af.

Alle omwegen - banen, auto's en relaties - brengen een combinatie met zich mee van bijna permanent serieus

zijn en een kans op korte momenten van blijdschap als je een keer een doel behaald hebt. 

Door blijheid en geluk als een gewilde uitkomst van acties en omstandigheden te zien, doen we onszelf tekort.

In 99 dagen naar een relaxter, leuker en betekenisvoller leven

Met "99 dagen Groeispurt" kies je voor een andere manier van leven. Je voelt dat het anders kan en je kunt niet wachten om krachtiger en relaxter in het leven te staan.

99 dagen Groeispurt laat je voelen en zien dat je staat van zijn geen gegeven is, maar iets wat je kunt beïnvloeden. Het is ons doel dat 99 dagen Groeispurt echt een omslag vormt in je leven. Dat je leven meer gaat voelen als jouw leven; als een leuke, interessante en grappige creatie in plaats als iets wat je vooral overkomt en waar je maar zo goed mogelijk mee probeert te dealen. We willen dat je straks terugkijkt op 99 dagen Groeispurt en beseft: ik voel me een ander mens.

De ruggengraat van 99 dagen Groeispurt wordt gevormd door de Habit Challenge. Gedurende 99 dagen doe je iedere dag een drietal 'habits' (zoals een kwartier meditatie). Hierdoor gaat je leven er al heel anders uitzien. 'Bovenop' deze ruggengraat hebben we zes trainingsdagen geplakt. Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met belangrijke thema's, zodat je bijvoorbeeld een beter beeld krijgt van jouw filters of van wat jouw drijft. Daarnaast maak je deel uit van de 99 dagen Groeispurt-community, doe je een 1-op-1 sessie met één van ons en komen interessante mensen een workshop geven. Het hele overzicht vindt je hieronder.

99 DAGEN GROEISPURT: WAT GAAN WE DOEN?

1. Habit Challenge

Tijdens de gehele duur van het programma voer je iedere dag een drietal 'habits' uit. Het iedere dag doen van deze habits creëert diepgaande verandering. Samen kosten de habits niet meer dan een uur per dag, maar het effect is enorm.

2. Trainingsdagen

We komen in totaal zes keer samen voor de Groeispurt-trainingsdagen. Deze trainingsdagen zijn verdeeld over de lengte van het programma - grofweg één trainingsdag per drie weken - en vinden plaats op zaterdagen van 10:00 tot 17:00. De data zijn: 25-1, 15-2, 7-3, 28-3, 18-4 en 2-5. De trainingsdagen vinden plaats op de prachtige locatie 'Tate' in Boxtel (Noord-Brabant).

 

Tijdens de trainingsdagen gaan we o.a. dieper in op:

  • Het beter begrijpen van je staat van zijn en hoe je hier invloed op kunt oefenen

  • Verkramping versus ontspanning

  • Filters die jou (al dan niet bewust) in de weg zitten

  • Beter begrijpen wat jou drijft.

3. Opdrachten

Tussen de trainingsdagen door ga je aan de slag met enkele kleine opdrachten. De meeste opdrachten kun je tussen de bedrijven door doen, waardoor de tijdsimpact klein blijft.

4. 1-op-1 sessie 

Iedere deelnemer kan kiezen uit een coachingsessie bij Thomas of een energetische sessie bij Thessa. Mocht er behoefte zijn aan een extra 1-op-1 sessie, dan bieden we die voor een gereduceerd tarief aan (€50).

 

5. Community & support

Hoe zorg je ervoor dat je je habits doet en blijft doen? Waar loop je tussendoor tegenaan? Welk idee of inzicht wil je graag delen? Alle deelnemers van "99 dagen Groeispurt" zitten tijdens het programma samen in een besloten Facebook-groep. Zo kun je altijd inspiratie opdoen wanneer je daar zin in hebt of een vraag stellen aan ons en/of de andere deelnemers. 

6. Guest workshops 

Tijdens de trainingsdagen komen twee gasten een workshop geven:

  • Met coach/resetter Emilie Kuijpers duik je Emilie's wondere wereld in. Emilie's motto is: ''Leven is makkelijk". In deze workshop laat zij zien hoe zij tot dit inzicht is gekomen en hoe ook jij dit kunt ervaren.

  • Yogadocent Roos Apotheker organiseert een yoga-/ademworkshop, waarin ze laat zien hoe je via ademtechnieken heel relaxed kan worden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Thessa en Thomas van de Loo. Broer en zus uit een gezin van vier en inmiddels beiden ook zelf ouders.

 

We hebben grotendeels dezelfde passies, maar werken en denken op nét andere manieren. Hierdoor vullen we elkaar goed aan.

Thomas

Hi! Ik ben Thomas.

Al zolang als ik me kan herinneren heb ik een soort obsessie voor wat er allemaal mogelijk is in het leven. 

Ik stel(de) mezelf vragen als: Is de manier waarop we het leven ervaren een 'gegeven' of veel meer een keuze? En waarom doen we überhaupt wat we doen? Kennen we onze drijfveren wel?

In eerste instantie betrok ik deze vragen vooral op mezelf. Al snel ontdekte ik dat er wel degelijk veel meer mogelijk is dan we geneigd zijn te denken.

 

Vanaf dat moment ben ik gaan werken als coach/trainer. Want er is niets leukers dan elkaars wereld groter maken.

Thessa

Hallo, ik ben Thessa!

Als kind kon ik het leven behoorlijk lastig vinden. Ik voelde me 'hier' niet thuis en vroeg me altijd af wat de zin van mijn leven was. 

Inmiddels heb ik antwoord op deze vraag: ik wil mensen dichtbij henzelf brengen.

Ik heb geleerd om mijn eigen leven te leiden en me niet te laten afleiden door anderen. Ook weet ik hoe ik mijn "vibe” hooghoud en blijheid en liefde kan ervaren, zonder dat daar een concrete reden voor is.

Iedereen kan de "blije versie” van zichzelf worden en ik vind het fantastisch om je op weg te mogen helpen.

Locatie trainingsdagen

 

Helemaal in jubelstemming zijn we over de locatie voor de trainingsdagen! Deze vinden plaats bij het prachtige Tate (nabij Boxtel), waar we de bijzondere 'Sterrenruimte' tot onze beschikking hebben. Er is onbeperkt koffie en thee en 's middags krijgen we 'n lekkere, bio lunch.

 

Tate is gelegen in de bossen en toch zit je in 4 minuten op de A2. Hierdoor ben je er met de auto vanuit bijv. Utrecht, Breda of Nijmegen binnen drie kwartier. Tilburg, Den Bosch en Eindhoven kost je een kwartier tot een half uur en ook Amsterdam lukt binnen het uur. Vanaf station Boxtel is het 12 minuten met een OV-fiets. 

De trainingsdagen duren van 10:00 tot 17:00. 

Klik op de foto's voor een impressie van de locatie

KOSTEN & INSCHRIJVEN

Met 99 dagen Groeispurt bieden we je tools en inzichten waar je voor de rest van je leven iets aan hebt. We zijn super enthousiast, razend ambitieus en zouden het fantastisch vinden als je deze uitdaging samen met ons aangaat.

Voor het pakket van "99 dagen Groeispurt" bedragen de kosten €1250,- (incl. btw). Daar zit alles in: zes trainingsdagen (incl. onbeperkt koffie/thee, snacks en lunches), een 1-op-1 sessie bij één van ons, opdrachten, gast-workshops en community & support gedurende het gehele programma.

 

Boek je vóór 1 november 2019, dan krijg je €150 euro early bird korting en betaal je dus €1100,- (incl. btw).

Je kunt het bedrag in één keer of in zes termijnen betalen. De groep zal uit maximaal 15 deelnemers bestaan.

Voor freelancers/ondernemers zijn deze kosten uiteraard aftrekbaar. Als je in loondienst bent, kun je het wellicht (deels) financieren via je trainingsbudget.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar hi@thomasvandeloo.com.

I AM IN!

Fantastisch! Vul onderstaand formulier in en je hoort snel van ons.

Hoe wil je betalen?

Dank voor je inschrijving!