OVER MIJ

Mijn naam is Thomas van de Loo en ik ben in love met jouw potentie 

Het klinkt misschien dramatisch, maar mij zijn is niet altijd makkelijk. Ik zie namelijk overal waar ik kijk mensen die hun potentie niet waarmaken. En ze hebben het vaak zelf niet eens door.

Het ding is: we houden allemaal erg van zekerheid. Van weten waar je aan toe bent. We zijn bijzonder goed getraind in leven volgens het boekje. Continuïteit en voorspelbaarheid zijn heilig, risico is de vijand.

 

Maar daardoor missen we soms wél de boot. Of eigenlijk: behoorlijk wat boten.

 

Waar velen beperkingen en onmogelijkheden zien, zie ik vaak potentieel dat binnen mum van tijd zou kunnen floreren. Maar ik kan natuurlijk niemand dwingen om mee te doen met mijn spel 'mogelijkheden zien'. Je moet zelf al openstaan voor een nieuwe horizon; voor het (verder) verkennen, ontdekken en ontwikkelen van zichzelf. "Wat vind ik eigenlijk?" "Wat wil ik echt?" Dat soort vragen stellen vergt moed, maar zal je uiteindelijk verder helpen.

Ik zie mezelf als een soort opstoker van de kleine of al wat grotere vuurtjes in mensen, zodat ze op hun eigen voorwaarden durven te gaan leven. Uiteindelijk droom ik van een wereld waarin iedereen zichzelf 100% goed vindt, zich altijd veilig voelt en zin heeft om het leven van zichzelf en dat van anderen positief te beïnvloeden. 

Moet te doen zijn, toch?

Ik denk van wel! Het is de reden dat ik begonnen ben met Groeispurt en omdat jij op deze site terecht bent gekomen, ga ik ervan uit dat ook jij voelt dat er ontzettend veel onbenutte mogelijkheden in je schuilen. Wil je deze mogelijkheden ontdekken en onderzoeken, dan ben ik graag je man.

"Ok, een gast met een missie. Leuk, hoor. Maar wie ben je, wat doe je verder enzo?"

Alright, over mij. Ik woon in Waalre (een heel relaxed, groen dorpje bij Eindhoven) samen met mijn vriendin Roos en ons 1-jarige zoontje Elijah. Hier, een fotootje:

Wij

Schermafbeelding 2018-11-27 om 16.10.44.

Sorry Linda voor het uitsnijden

Roos en ik hadden voorheen een bedrijfje dat coachingsvakanties organiseerde - The Knapsack Collective - waarbij we coaching combineerden met flinke wandelingen/trektochten door de natuur. We organiseerden coachingtrips door heel Europa, voor mensen van 20 tot 40 jaar oud. Hoewel we gestopt zijn met Knapsack, zijn we blij dat we naast het bos wonen zodat we veel in de natuur komen.

Naast mijn werk als life coach, werk ik als marketeer, tekstschrijver en heb ik een fascinatie voor organisatieontwikkeling. Check m'n LinkedIn-profiel voor meer info. 

Wil je graag weten hoe mensen mijn coaching ervaren? Hieronder enkele reviews!

DITA, illustrator

"Ik voelde heel duidelijk dat ik dingen anders wilde gaan doen met mijn werk. Dat gevoel werd zo sterk dat ik het niet langer kon ontkennen. Thomas begreep dat, waar velen om mij heen dat niet deden. Maar hoe eng was het om dit toe te laten! In eerste instantie voelde het als een sprong in het diepe; allerlei onzekerheden en angsten kwamen omhoog. Thomas hielp me om in te zien waar al die onzekerheden en angsten vandaan kwamen. Onze coachingsessies zorgden ervoor dat mijn nieuwe levensrichting steeds helderder werd. Inmiddels durf ik mijn leven in eigen hand te nemen en eerlijk te blijven aan mezelf. Dit gun ik iedereen!" 

NOAH, leraar

"Thomas kijkt dwars door mensen heen. Hij merkt alles op. Ik heb het gevoel soms dat hij me beter begrijpt dan ik mezelf - en hij is de enige waarvan ik dit kan zeggen. Daarnaast denk ik dat hij begrijpt hoe de wereld werkt. Ik vertrouw enorm op zijn advies. Wat ik leuk vind, is dat ik erg blij word van wat hij zegt. Want het past echt bij me en, hoe cliché het ook klinkt, benadrukt het positieve, maakt me krachtiger en laat me zien wat er allemaal mogelijk is." 

FLORIS, personal coach

"Wat ik heel bijzonder vind aan Thomas is hoe hij, zonder hiervoor enige moeite te doen, vertrouwen en openheid creëert. Opeens is het makkelijk om te praten over zaken waar je het voorheen echt niet over wilde hebben. Ook durfde ik dingen te delen waarvan ik dacht dat ik ze liever voor me zou houden. Zijn stijl is niet confronterend, en toch stelt 'ie precies de juiste vragen. Het helpt je om je met jezelf te confronteren, zonder bang te hoeven zijn voor oordeel. Dit creëert doorbraken en kan patronen, pijnpunten en blokkades opheffen. Zijn begeleiding werkt bevrijdend en brengt enorm veel helderheid."

MONICA, counselor

 

"Thomas haalt het beste in me naar boven. Hij blijft nieuwe perspectieven bieden en lijkt te weten waartoe je in staat bent. En dat gaat veel verder dan wat je zelf voor ogen had! Het is baanbrekend. Hij filtert alle onzin er moeiteloos uit en helpt je focussen op datgene wat je echt wilt doen of bereiken. Zijn gevoel voor humor maakt sessies heel luchtig. Het is echt een avontuur!" 

RANDOM UITSPRAKEN

"Je coaching voelt als een warm bad, maar functioneert als een breekijzer!"

"Thomas is kritisch naar je aannames. Waarom doe je eigenlijk wat je doet? Opende mijn ogen!"

"Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het ZO cool zou zijn. Het bracht enorm veel inzichten, motivatie en een perfect begin voor verandering."

"Thomas is heel ambitieus. Wilt echt naar de kern van een vraag of een probleem. Hij bestrijdt geen symptomen!"

"Op de een of andere manier durf ik hem alles te vertellen. Ik weet simpelweg dat hij me altijd serieus zal nemen."

"Thomas graaft dieper!"

"Vraag me niet hoe het kan, maar ik vertrouw hem compleet."

"Hij is heel relaxed en geeft je het gevoel dat er niks erg kan gebeuren."

...