Coach voor Eindhoven e.o.!

Hoi! Ik ben Thomas van de Loo, een life of personal coach die in love is met jouw potentie. Ik werk vooral vanuit Eindhoven.

Woon je verder weg, dan is online coaching natuurlijk altijd een optie. Ik deel een kantoor op Plan-B (Hurksestraat 19 in Eindhoven).

Coaching voor wie?

Waar velen beperkingen en onmogelijkheden zien, zie ik vaak vooral potentie! Heb jij ook het gevoel dat er meer in zit, dat je meer uit je leven wilt halen? Maar weet je niet helemaal hoe dat eruit zou kunnen zien en waar je moet beginnen? Ik help je graag!

"Een coach... Is dat wel iets voor mij?!"

Laat ik hiermee beginnen: ik houd niet zo van de woorden 'coach' en 'coaching'. Als ik aan mensen vertel dat ik werk als coach, ben ik vaak geneigd er iets achteraan te zeggen van: "No worries, ik ben niet irritant". En dat coaching - zoals ik 't zie - niet iets is voor zielige, hulpeloze zielen wiens bevende handjes vastgehouden moeten worden. Ik werk met mensen die eerlijk durven te zijn naar zichzelf en zoveel mogelijk uit hun leven willen halen.

Klinkt al iets beter, toch? ;-)

Insteek van de coaching

Insteek van de coaching

Je gaat met mij werken omdat je echt verandering wilt zien in je leven. Je wilt vooruit en bent op zoek naar een leven dat zinnig voelt en matcht met wie jij echt bent.​ Je durft in de spiegel te kijken en wilt eerlijk zijn naar jezelf toe.

 

Je vindt het fijn als iemand je op een blinde vlek wijst. Je weet namelijk dat dit je verder helpt. Je houdt ervan om te dromen van wat er allemaal mogelijk is en je kunt niet wachten om dingen waar te gaan maken.

Als jouw coach zie ik jouw potentie, maar ook wat je tegenhoudt. Ik ben eerlijk en doortastend, maar pas mijn stijl en benadering altijd aan jou aan.

Zie onze gesprekken niet als iets zwaars of moeilijks. Vooruitgang boeken is vooral leuk, inspirerend en grensverleggend. Voor ons allebei!

Meer info?

Meer info?

Zou je graag kennis willen maken en onderzoeken of mijn coaching iets voor je kan zijn?

 

Voor een eerste gesprek bestaan twee opties:

  1. Telefonische kennismaking. Duur: +/- 20 minuten. Kosten: gratis

  2. Face-to-face gesprek. Duur:  +/-1 uur. Kosten: €50

Wil je daarna een coachingstraject ingaan, dan betaal je het reguliere tarief van €85 per sessie. Een sessie duurt 1 tot anderhalf uur. Om hoeveel coachingsessies het gaat bepaal jij natuurlijk helemaal zelf. Neem je in één keer meerdere coachingsgesprekken af, dan krijg je korting. Je leest er hier meer over.

 

Wil je graag weten hoe anderen mij als coach hebben ervaren? Enkele verhalen zijn hier te lezen.

Contact & locatie

Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mailtje naar hi@thomasvandeloo.com voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ik deel een kantoor met Lichtblauw Begeleiding te Eindhoven. Vanuit hier doe ik ook mijn face-to-face coaching.

 

Het is vaak ook mogelijk buiten (wandelcoaching) of op andere locaties (een café of bankje in het park bijvoorbeeld) af te spreken. 

Adres:

Plan-B, 2e verdieping, ruimte 207

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

(alleen op afspraak)

Thanks! Message sent.