Groeispurt

Door de jaren heen heb ik veel mensen zien transformeren (myself included). Hierdoor weet ik wat er komt kijken bij veranderingsprocessen. Ik weet dat je beren (en andere dieren) op de weg gaat zien, tegen muren aanloopt, twijfels voelt bij bepaalde beslissingen en soms zul je even helemaal zonder inspiratie zitten.

 

Je leven op een positieve manier veranderen kost tijd, moeite en vraagt om een bepaalde manier van denken. Samen onderzoeken we je dromen, bedenken een plan en zorgen ervoor dat je dat gaat uitvoeren.

Ik geloof dat werken met een life/personal coach tot serieuze resultaten kan leiden. Een coach zorgt ervoor dat je trouw blijft aan je intentie, grijpt in als je in onmogelijkheden gaat denken en helpt je met het transformeren van beperkende overtuigingen. En misschien nog wel belangrijker: een coach ziet je blinde vlekken én jouw potentie - ook wanneer jij dat (even) niet ziet.

Ik wil dat je zo efficient en effectief mogelijk vooruitgaat

 

Om deze reden volg ik geen stricte regels of methoden.​ Het doel is niet om jou te 'micromanagen'. Uiteindelijk wil ik dat jouw waarheid en weg vindt en daarop durft te vertrouwen. Als dat je eenmaal lukt, dan weet je helemaal zelf hoe je het gaat aanpakken.

Ik bied zowel offline als online coaching aan. Het is aan jou om te bepalen welke vorm handig/fijn is.

De online coachingsdates duren gemiddeld een uur — waar face-to-face coaching gemiddeld 1,5 uur duurt. Daardoor kan ik online coaching voor een lager tarief aanbieden. 

De ""offline" coachingsgesprekken voer ik op Plan-B (Hurksestraat 19, Eindhoven). Soms kunnen we ook op andere plekken afspreken, zoals bijvoorbeeld in een café of bij een bos in de omgeving van Eindhoven. 

Klik hier voor meer info over de verschillende opties en tarieven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 Email: hi@thomasvandeloo.com

Adres: Hurksestraat 19, Eindhoven

© 2019 by Thomas van de Loo