top of page

Doorbraak Dojo (1:1, Online)

charlesdeluvio-hxNlMIzmgDI-unsplash_edit

Wil je geïnspireerd in beweging komen, maar weet je niet hoe? Dan is de  Doorbraak Dojo misschien iets voor jou.

 

De Doorbraak Dojo is een 1:1 programma waarbij we in 6 calls gedurende 6 weken volle gas:

 

 • op zoek gaan naar wat jou drijft

 • aankijken wat jou tegenhoudt

 • ervoor zorgen dat je in beweging komt.

Beweging kan niet uitblijven

Het mooie aan de Doorbraak Dojo is dat je hoe dan ook in beweging gaat komen. Je gaat (weer) verbinding voelen met jezelf en wat jou inspireert. Het vanuit deze basis stappen zetten brengt dit proces in stroomversnelling en voor je het weet vallen dingen op hun plek.

 

De Doorbraak Dojo is niet de plek waar je een gedetailleerde en strategische carrièreplanning gaat maken. De Dojo nodigt je uit om eerlijk en ongedwongen naar jezelf te kijken. Hierdoor ontstaat helderheid en een soort opluchting. Want je beseft dat er eigenlijk niks aan de hand is en er een gaaf, inspirerend pad voor je ligt – als je hier maar ruimte voor maakt.

Richting en enthousiasme

6 weken in de Doorbraak Dojo zorgt ervoor dat je verbinding met jezelf en richting ervaart. Je voelt veel duidelijker waar je interesse en nieuwsgierigheid naar uitgaan en zet aan de hand hiervan inspirerende stappen. Dat het soms ongewis is waartoe iets leidt, maakt het juist leuk.

Opbouw

De Doorbraak Dojo bestaat uit 6 calls van maximaal 2 uur, die we over een periode van 6 weken plannen. Op die manier ontstaat er echt een ‘container’ – jouw Doorbraak Dojo – wat een krachtig effect heeft.

 

Aan de hand van de intro call stel ik een programma samen dat specifiek op jou en jouw situatie gericht is. Het programma is een combinatie van onderwerpen, daily habits, opdrachten en oefeningen. Sommige onderdelen behandelen we tijdens de calls en anderen doe je thuis als ‘huiswerk’ of daily habit.

 

Al met al omvat het deel dat je thuis doet:

 • Half uur daily habits per dag

 • 1 uur ‘huiswerk’

 • Acties die je onderneemt vanuit inspiratie/nieuwsgierigheid/enthousiasme; invulling helemaal aan jou.

 

Note: Dit zijn grove schattingen. De Doorbraak Dojo draait niet om het ‘binnen de tijd’ afmaken van een oefening, maar juist om commitment en het maken van ruimte voor dit proces. Je haalt eruit wat je erin stopt, zegmaar.

Inhoud & stappen

Inhoud

 • 6 calls in 6 weken

 • Een programma specifiek op jou gericht

 • 5 dagen per week Whatsapp-support

 

Geldelijke investering: €1250 (eenmalig)

 

Stappen

 1. Aanmelden intro & match call (gratis, ±30 minuten).

 2. Gaan we ervoor, dan krijg je een overeenkomst, factuur en korte outline van het programma.

 3. We agenderen 6 calls aan het einde van de eerste call.

 

Stuur een berichtje om je intro & match call in te plannen. Geef meteen enkele momenten aan waarop je zou kunnen, dan krijg je snel een reactie + link voor de call.

s-tsuchiya-OeCJupSiHjs-unsplash.jpg
bottom of page