WAT WIL IK NOU ECHT!? 

<< E-COURSE >>

Niet weten wat je wilt met je leven is behoorlijk vervelend en vermoeiend...

Maar... er is hoop! (ja, ook voor jou)

Met deze e-course ga je op zoek naar datgene waar jij 'aan' van gaat.

Het goede nieuws is namelijk dat iedereen genoeg passies heeft, ook jij.

Je moet alleen even leren hoe je ze moet zoeken en herkennen.

Uiteindelijk wordt het maken van keuzes hierdoor veel makkelijker én leuker!

"WAT WIL JE LATER WORDEN?"

Waarschijnlijk is deze vraag je ontelbaar keer gesteld toen je klein was. Hoewel je misschien braaf piloot of dierenarts antwoordde, is de kans groot dat je eigenlijk geen idee had. Geen probleem, dacht je, daar kom ik later nog wel achter.

En dan is het ineens 'later'.

"Shiiiiit, ik weet het nog steeds niet...!"

Misschien studeer je inmiddels of werk je al een paar jaar. Of je werkt al twintig jaar maar raakt nog steeds niet vervuld van je werk. Voelt het een beetje leeg. Heb je het idee dat er 'meer mogelijk' is.

 

Maar wat zou dat 'meer' dan zijn? En hoe kom je daar achter?

 

CREËER AHA-MOMENTJES

Ik ken het probleem

Mijn hele jeugd wist ik niet wat ik wilde worden. Op de middelbare school wist ik niet welk profiel ik moest kiezen en toen het tijd werd een studie te gaan doen had ik geen idee wat het moest worden. Ik hoopte er tijdens mijn studie achter te komen maar helaas, na jarenlang studeren had ik eigenlijk nog steeds geen clue! 

Ik besloot van alles te gaan proberen en was in een tijdsbestek van een paar jaar consultant, recruiter, schrijver, kok en content manager. Maar niets maakte me duurzaam blij. Iedere keer weer moest ik na enige tijd concluderen dat 'dit' het ook niet was. En dus zocht ik verder. En verder. En nog verder. 

Totdat ik er klaar mee was. Op een bepaald moment had ik geen zin meer om te zoeken. Het had toch allemaal geen zin, dat eeuwige gezoek naar dat ultieme beroep. Dan kon ik net zo goed gaan doen wat ik écht leuk vond. Misschien zou ik dan wel in een gootje belanden, maar so be it. 

Aha...

Achteraf gezien was dit een belangrijk omslagpunt. Door niet meer bezig te zijn met het resultaat (het ultieme beroep vinden) ging ik keuzes maken op basis van enthousiasme en nieuwsgierigheid. Dit zorgde ervoor dat ik me ging verdiepen in alles wat met persoonlijke groei te maken heeft (coaching, yoga, meditatie, etc.).

 

Aanvankelijk puur vanuit interesse, maar het duurde niet lang voordat ik besefte dat ik dit soort zaken al heel mijn leven enorm boeiend vond. Ik realiseerde me ook vrij snel dat ik hiermee wél iets wilde doen op het gebied van werk. In al die jaren daarvoor had ik dit alleen niet echt door, keek ik er gewoon overheen. En zo ontdekte ik - door het eigenlijk helemaal los te laten - alsnog wat ik 'later wilde worden'. 

STAP VOOR STAP RICHTING MEER HELDERHEID

Sinds dat ik zelf veel meer helderheid ben gaan ervaren over wat ik nu eigenlijk wil, is het automatisch een soort 'missie' geworden om hier anderen ook mee te helpen. Ik weet namelijk hoe vervelend het is als je geen richting hebt. Daarnaast is het een enorme waste of potential als mensen werk doen waar ze niet volledig achter staan of waar ze zich simpelweg kapot vervelen. Dat móet en kán anders! 

 

Mijns inziens heb je drie zaken nodig om meer helderheid te krijgen over wat jij wilt:

 

1. Inzichten

Een aantal inzichten heeft mij enorm geholpen tijdens mijn zoektocht. Door deze inzichten ging ik anders naar mezelf en de wereld kijken en dat maakte het mogelijk om tot nieuwe, grensverleggende inzichten en realisaties te komen.

2. Tools

Door de jaren heen ben ik ontzettend veel tools tegengekomen. Tools die je meer inzicht geven in wie je bent, waar je voor staat en wat je neer wilt zetten. De beste tools - die mij écht verder hielpen - zijn me altijd bijgebleven en deel ik graag met je.

3. Opdrachten

Aan de hand van deze tools en inzichten kom je steeds meer te weten over wat jou drijft en gelukkig maakt. Dat is mooi, maar het wordt natuurlijk nog mooier als je hier ook mee aan de slag gaat. Het derde deel van de e-course bevat daarom enkele opdrachten die jou helpen om de eerste stappen te zetten richting een ander bestaan.

Inhoud e-course

De e-course "Wat wil ik nou echt?!" bestaat uit 10 losse lessen die je per e-mail krijgt toegestuurd. 

Je krijgt iedere week een nieuwe e-mail, zodat de inhoud van iedere les goed 'indaalt' en je tijd genoeg hebt voor eventuele opdrachten. 

Bevalt de e-course uiteindelijk niet? Dan krijg je je geld terug. Precies, je hebt niets te verliezen :-)

Sounds good? Jump!

WAT WIL IK NOU ECHT!? 

<< E-COURSE >>

€49

OPTIONEEL: GRATIS COACHINGSGESPREK

Na die 10 lessen kun je een kort coachingsgesprek inplannen (online of offline). Hierdoor weet ik nog beter wat de e-course met mensen doet en heb jij de mogelijkheid vragen te stellen of samen te reflecteren op wat de e-course met je gedaan heeft. Dit gesprek bied ik gratis aan.

Inschrijven nieuwsbrief

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 Email: hi@thomasvandeloo.com

Adres: Hurksestraat 19, Eindhoven

© 2019 by Thomas van de Loo