top of page

Ontdek wat jou drijft met Hamvragen

Ontdekken wie je bent, stelt je in staat om een vervullend en voor jou kloppend leven te creëren. Dat vraagt om lef, openheid en een drang om het echte in jezelf te willen eren. 

 

Om die ontdekkingstocht makkelijker te maken, heb ik Hamvragen ontwikkeld. Hamvragen bestaat uit 70 vragen die ingaan op drijfveren, passies, talenten en dromen. De vragen leggen ook bloot wat je nog tegenhoudt om het leven te leiden wat echt bij je past.

Iedere vraag werpt – als een soort schijnwerper – een ander licht op wie jij bent, waardoor je steeds iets anders ontdekt. En beetje bij beetje wordt het geheel zichtbaar...

Mockup_2.jpg

Hoe te gebruiken

Hoe je Hamvragen gebruikt, is helemaal aan jou. Jij bepaalt de hoeveelheid vragen per keer, of je de vragen aan jezelf of aan een ander stelt en of je de antwoorden ergens opschrijft of niet. 

Hamvragen kan zowel door particulieren, professionals als bedrijven of instellingen ingezet worden. Zo kunnen coaches het inzetten als hulpmiddel tijdens sessies en biedt het voor bedrijven of instellingen een waardevol geschenk voor klanten of relaties. 

Hamvragen bestellen? Een losse set kost €16,95 (incl. btw & verzendkosten) en is verkrijgbaar via bol.com.

 

Bestel je er meer, dan ontvang je korting. Neem in dat geval even apart contact op of bestel via bol, omdat hier de korting automatisch wordt toegepast. Heb je een (web)winkel en wil je Hamvragen aanbieden, stuur dan een mailtje.

PS: van Hamvragen Ontdek wat jou drijft bestaat ook een Mindmap-editie, waarbij de antwoorden op de pagina zelf geschreven kunnen worden. Deze editie wordt on demand geprint en is onder andere hier te bestellen.

 

 

Mockup_4.jpg
Mockup_1.jpg
Mockup_5.jpg
bottom of page