E-course WAT WIL IK NOU ECHT!?

Niet weten wat je wil met je leven is best lastig.


Wat zeg ik, super irritant!


Ik ken 't. Jarenlang had ik geen idee wat ik moest doen. Ik zocht overal, maar vond vrij weinig.


Inmiddels weet ik dat er wel degelijk licht aan het einde van de wat-wil-ik-met-mijn-leven-tunnel kan zijn. Wat je daar vooral voor nodig hebt, is een andere manier van kijken. Want het leven zit vol met clues, maar de kans is groot dat je eroverheen kijkt.


Ik vind het geweldig als ik mensen kan helpen met deze wat-wil-ik-vraag en ben daarom eens gaan nadenken of er een manier is waarop ik alles wat ik zelf geleerd/ervaren heb heel beknopt doch effectief zou kunnen bundelen.


Tadaa!

Ik kan je vertellen: het is gelukt :)


Het is een e-course geworden die uit 10 delen bestaat. De course omvat belangrijke inzichten, superchille tools en leuke opdrachten. Als ''e-coursist'' ontvang je iedere week een mailtje met daarin de inhoud/opdracht voor die week.


Bon, je vindt er hier meer over!

Inschrijven nieuwsbrief

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 Email: hi@thomasvandeloo.com

Adres: Hurksestraat 19, Eindhoven

© 2019 by Thomas van de Loo