top of page

Hamvragen Ontdek wat jou drijft – voor persoonlijke groei en inspiratie

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023

Ben je op zoek naar een hulpmiddel om te ervaren waarvan jij nu echt ‘aan’ gaat? Ben je op zoek naar richting en wil je dat de richting die je inslaat ook echt bij jou past? Ga dan aan de slag met de kaartenset ‘Hamvragen Ontdek wat jou drijft’.

Hamvragen is ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar helderheid over drijfveren, passies, talenten en dromen. Want wanneer je beter weet wat jou echt drijft, wordt het maken van (levens)keuzes een stuk makkelijker en leuker.


Hamvragen is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gebruikt:


1. **Dagelijkse Inspiratie:** Trek elke dag een kaart om je te inspireren en te motiveren.


2. **Zelfreflectie:** Gebruik de kaarten voor zelfreflectie en om jezelf beter te leren kennen en begrijpen.


3. **Doelen stellen:** De kaarten kunnen je helpen bij het stellen van duidelijke doelen en het plannen van je toekomst.


4. **Als gesprekskaarten of gespreksstarters.** De vragen uit de kaartenset vormen een prachtige basis voor een goed gesprek over drijfveren, zingeving, ikigai en alles wat te maken heeft met zelfontdekking en levensvragen.


5. **Voor coaches, mentors, enzovoorts.** Werk je met mensen en zoek je een tool voor diepgaande gesprekken die zorgen voor begrip en verdieping? Dan is Hamvragen Ontdek wat jou drijft een heel nuttige tool.


Achtergrond Hamvragen Ontdek wat jou drijft

Als coach houd ik me al jaren vooral bezig met het vinden van flow en richting. De meeste coachees waarmee ik gewerkt heb, wisten niet goed wat ze wilden met hun leven en wilden begeleiding bij het ervaren en bepalen van richting.


Aan de hand van een lange lijst met vragen kregen we tijdens deze gesprekken meer inzicht in iemands drijfveren, passies, inspiratie, enzovoorts. Deze inzichten zorgden voor een mooi fundament voor iemands verdere persoonlijke ontwikkeling.


Deze lijst met vragen is uiteindelijk de basis geweest voor de kaartenset. Op die manier kan iedereen thuis zelf aan de slag met deze (levens)vragen en ontdekken wat hen drijft. Ook biedt de kaartenset een kans om te dealen met struikelblokken die tussen jou en je gedroomde leven staan.


Hamvragen bestellen

Wil je Hamvragen Ontdek wat jou drijft bestellen? Ga naar bol.com en je hebt de set(s) in de meeste gevallen morgen in huis.


Mocht je behoefte hebben aan meer inspiratie over het vinden van je weg, lees dan meer op de blog of stuur je vraag in.


Wanneer je graag begeleidt wordt bij het ervaren van dat wat jou drijft, het dealen met showstoppers en geinspireerd in beweging wilt komen, verwijs ik je graag door naar de Hamvragen Training x Coaching Deal.---


Relevante zoektermen: persoonlijke groei, gesprekskaarten, gespreksstarters, coachingkaarten, inspiratie, coachkaarten, vervulling, zelfreflectie, motivatie, lifegoals, drijfveren, passies, ikigai, obstakels, struikelblokken, wat houdt je tegen, inspiratiekaarten, vragen spel, openhartig gesprek volwassenen, levensvragen, skills, levensdoel, calling, zelfontdekking, persoonlijke missie, zingeving.Met Hamvragen ontdek je jouw passies, motivatie, drijfveren en meer
Hamvragen Ontdek wat jou drijft

Comentários


bottom of page