top of page

Op zoek naar een cadeau voor een zwangere vrouw? Geef iets dat écht waardevol is; ga voor 'n setje Hamvragen

Bijgewerkt op: 17 feb.

Eindelijk zijn ze voorbij: de tijden dat je een zwangere opzadelt met een heerlijke en voedende crème, een intens ontspannende lavendelkaars of een overpriced tijd-voor-je-self-care-badset. Gered zijn ze – de babyshowers, gender reveal partijen en alle andere festijnen die rondom een zwangerschap worden georganiseerd. Vanaf nu geef je iets dat echt waarde heeft, namelijk 't card deck "Hamvragen Zwanger, Bevallen en Kraamtijd".


Waarom Hamvragen 't beste cadeau is voor een zwangere vrouw

Het card deck Hamvragen Zwanger, Bevallen en Kraamtijd is zo'n waardevol cadeau omdat het zwangeren en hun (beval)partners helpt om stil te staan bij alles wat te maken heeft met de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Dit geeft zwangeren en hun partners de kans om na te gaan waar hun voorkeuren liggen en waarin zij zich verder willen verdiepen.


Ook ben je door een goede voorbereiding op de bevalling minder snel verrast en weet je beter wat te doen in verschillende situaties. Daarnaast zorgt het in algemene zin voor meer vertrouwen, wat de kans op een positieve bevallig groter maakt. Wanneer je ontspannen de bevalling in gaat, maakt je lichaam immers de hormonen aan die een goede bevalling mogelijk maken.


Natuurlijk, je kunt niet helemaal voorspellen wat er komen gaat rondom een bevalling en kraamtijd. Maar een goede voorbereiding maakt een groot verschil.


Het card deck Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd helpt zwangeren en hun partner hier op een laagdrempelige manier bij zónder oppervlakkig te worden. Dit maakt het een krachtige tool en een mooi cadeau voor iedere zwangere.


Hamvragen Zwanger, Bevallen en Kraamtijd

Hamvragen Zwanger, Bevallen en Kraamtijd is de tweede cocreatie binnen de Hamvragen-reeks. Na het verschijnen van Hamvragen Pubereditie ontstond bij Roos Apotheker – docent zwangerschapsyoga en bevallingsvoorbereiding – het idee een deck te maken specifiek voor zwangeren.


Roos was op zoek naar iets dat de belangrijke facetten rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd aanstipt op een niet-overweldigende manier. Op die manier kunnen zwangeren en hun partners op hun eigen manier kennismaken met de thema's en keuzes rondom een zwangerschap – zonder te verdrinken in hele lappen tekst en complexe vraagstukken. Hamvragen Zwanger, Bevallen en Kraamtijd is daarmee een tool geworden die voor iedere zwangere relevant is. Ook als je honderd boeken gelezen hebt over bevallen of al drie keer eerder bevallen bent, ontstaan er aan de hand van het card deck mooie en zinvolle gesprekken tussen jou en je partner.


Cadeau zwangere vrouw
Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd: een waardevol cadeau voor zwangeren

Laagdrempelige diepgang voor zwangeren en hun (beval)partner

'n Mooie extra aan het card deck is dat het niet enkel draait om het stellen van vragen over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Er is ook aandacht voor relevante info die vaak over het hoofd wordt gezien. Deze info vind je op de "oh echt!?"-kaartjes in het deck.


Met deze "oh echt!?"-kaartjes ga je op laagdrempelige en verkennende wijze de diepte in.


Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd bestellen

Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd is via bol.com te bestellen.​ De kosten bedragen €17,95 (incl. btw & verzendkosten). Via deze link ga je naar de bestelpagina op bol.com. Zolang de bezorgdiensten meewerken, geldt: vandaag besteld, morgen in huis.

 

Bestel je meer dan één card deck, dan ontvang je korting. Deze korting wordt automatisch toegepast.

 

Heb je een (web)winkel en wil je Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd aanbieden aan jouw klanten, stuur dan een mailtje.
10% korting op online zwangerschapscursus als je Hamvragen hebt besteld

In het card deck Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd vind je een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op de online zwangerschapscursus van Roos.

Roos combineert in haar zwangerschapscursus het beste van twee werelden, omdat je als cursist via videolessen alles leert over de algemene zaken rondom de bevalling en er tegelijkertijd aandacht is voor jou als individu. Onderdeel van de cursus is namelijk een persoonlijke call waarin jullie samen door alle zaken lopen die voor jou (of jullie) relevant zijn. Dit gesprek kan bijvoorbeeld in het teken staan van vragen, twijfels of angsten waar je of jouw (beval)partner mee zit.


Meer informatie over Roos en de zwangerschapscursus die zij aanbiedt, vind je hier.

Comments


bottom of page