Tekstschrijver

Ik werk niet alleen als coach, maar ook als tekstschrijver. Het hangt een beetje van de context en soort opdracht af, maar je kunt het ook copywriter, content creator, blogger, ghostwriter, en/of (content) marketeer noemen :)

Uiteraard schrijf ik heel graag over persoonlijke ontwikkeling, groei, coaching of hoejehetallemaalwiltnoemen. Dat doe ik onder andere voor coachingspraktijken, opleidingsinstituten, scholen en zorginstellingen. Maar ook voor 'n inspirerende podcaster, mijn eigen blog en online platform hetkanWEL.

 

Ook ben ik altijd te porren voor projecten met sociale en/of ecologische meerwaarde. We hebben als (mondiale) samenleving namelijk op zo'n beetje alle fronten nieuwe ideeën en manieren van doen nodig. Er is vraag naar betekenis, verbinding, gelijkwaardigheid en antwoorden op grote vragen. De planeet krijgt onze rotzooi niet meer verwerkt, de behandeling van dieren overschrijdt iedere ethische en ecologische grens en als mens leven we vaak beperkt; conform conditionering en de verwachtingen van anderen.

 

Hoe creëren we een andere wereld? Wat zijn mogelijke perspectieven?  Ik denk en werk graag met je mee.

Dat kan als tekstschrijver of coach/trainer, maar net zo goed als algemeen meedenker, concepter of als iets dat ik nog nooit heb gedaan. Ik kan me namelijk redelijk goed vinden in de woorden van ene P. Langkous: 

 

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan"

Meer weten?
Stuur een mailtje (hi@thomasvandeloo.com) of 'n app/bel/sms (06-42302390).

Inschrijven nieuwsbrief

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 Email: hi@thomasvandeloo.com

Adres: Hurksestraat 19, Eindhoven

© 2019 by Thomas van de Loo