top of page
IMG_6765_edited.jpg

Coaching richting een bevlogen bestaan

Als je stappen wil zetten die ergens op slaan

Wanneer je duidelijk voelt dat je wilt dat je leven en je werk gaan over de dingen waar het voor jou om draait, dan ben ik graag je gesprekspartner.

Misschien weet je nog niet precies hoe dit eruit moet zien. Misschien heb je duizend vragen en twijfels. En misschien vind je het eigenlijk best irritant dat je met deze wens loopt; zou je het liefst gaan voor een veilige en logische optie.

Maar als je het punt bereikt hebt waarop je inmiddels weet dat die veilige en logische opties gepaard gaan met jezelf voor de gek houden – met stappen zetten die nergens op slaan – dan blijft er één optie over.  De optie van eerlijk zijn naar jezelf en vanuit daar in beweging komen.

Naar een bevlogen bestaan

Die eerlijkheid is soms eng en oncomfortabel in het begin. Immers, wat gaat er allemaal gebeuren als ik echt naar mezelf luister? Wat gaat mijn omgeving er van vinden? Zit ik straks in de penarie?

Gelukkig merk je al snel dat het eigenlijk niet zo moeilijk is. Dat ontdekken waar het voor jou om draait een natuurlijk proces is, waarin je steeds helderheid krijgt over de te nemen stappen. Dat handelen vanuit dat wat jou op een diep niveau drijft, inspirerend en bevrijdend is.

 

En dat je er altijd zelf bij bent; je bepaalt zelf hoe hard je gaat – waar je klaar voor bent en wat nog even in de koelkast mag.

Coaching vibe

Als persoon en coach heb ik me verdiept in alles wat komt kijken bij een bevlogen, bezield bestaan. Hierdoor ben ik in staat om iedereen te begeleiden die de wens heeft om een kloppend leven te leiden, dat helemaal past bij wie zij zijn en wat ze te bieden hebben.

Ik heb uiteindelijk weinig met het compromis; de water-bij-de-wijn-variant en de afgezwakte versie van wie je bent. Ik geloof dat het echte verhaal, het rauwe talent en de ongepolijste obsessie ontelbaar veel krachtiger en vervullender zijn. Het klinkt misschien een beetje dramatisch, maar je betaalt een flinke prijs als je iedereen tevreden wilt houden en veiligheid tot god maakt.

Natuurlijk is er ruimte voor twijfel, onduidelijkheid en wennen aan het idee. Nemen we de tijd voor een goede basis en de beperkende ideeën die rondwaren in jouw brein.

Maar je wilt vooral vooruit. Ontdekken waar het jou allemaal om te doen is. Een gevoel ervaren van kloppende richting en stappen zetten vanuit inspiratie en nieuwsgierigheid. 

 

Zodat je straks supertevreden op je sterfbed ligt :)

Meer weten?

Bekijk de verschillende coaching-opties:

brandon-siu-nI7knd5sQfo-unsplash.jpg
bottom of page