top of page

Hamvragen co-creations: praten met pubers en alles over zwangerschap, bevallen en kraamtijd

Het vrolijke ontvangst van de eerste 'Hamvragen-baby' (Hamvragen Ontdek wat jou drijft) leidde bijna vanzelf tot twee nieuwe edities: één editie speciaal voor de puberdoelgroep en een ander die draait om zwangerschap, bevallen en de kraamtijd.

Momenteel wordt er ook aan een derde editie gewerkt, waarmee je op een speelse en ontspannen manier de diepte in gaat met kinderen (in de leeftijdscategorie 7 t/m 12 jaar).

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijgt een seintje wanneer het product beschikbaar is.

Hamvragen Pubereditie – Praten met tieners

In samenwerking met Monique Buchrnhornen en Thessa van de Loo (van Praktijk Lichtblauw) ontstond Hamvragen Pubereditie. Een card deck die geheel in het teken staat van gelijkwaardige en echte gesprek met pubers. De vragen uit deze kaartenset gaan in op uiteenlopende thema’s, waardoor je inzicht krijgt in elkaars wereld en werkt aan de onderlinge band. Te gebruiken door ouders, coaches en iedereen die een keer iets anders wil vragen dan: “Hoe gaat het nou op school?”

Klik hier voor meer informatie over Hamvragen Pubereditie.

mockup2_edited.jpg
Hamvragen aanbod.jpeg
Mockup_2_P_edited.jpg

Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd

Samen met Roos Apotheker (docent zwangerschapsyoga en bevallingsvoorbereiding bij Studio Rozemarijn) is een Hamvragen-editie speciaal voor zwangeren tot stand gekomen. Een zwangerschap luidt een nieuwe en intensieve fase in. Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd helpt je om stil te staan bij alles wat te maken heeft met de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. 

 

De vragen uit deze kaartenset bieden je de kans om na te gaan waar jouw voorkeuren liggen en waarin je je verder wilt verdiepen. 

Meer informatie over deze editie vind je hier.

bottom of page