top of page

Gespreksstarters voor alles rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Een goed begin is het halve werk

Een zwangerschap luidt een nieuwe en intensieve fase in. Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd helpt je om stil te staan bij alles wat komt kijken bij deze periode. Want of je nu je eerste, tweede of misschien wel tiende kindje krijgt: een goede en bewuste voorbereiding maakt een groot verschil.

 

De vragen uit dit card deck bieden je de kans om na te gaan waar jouw voorkeuren liggen en in welke onderwerpen en keuzes je je verder wilt verdiepen.

 

Natuurlijk: je kunt nooit precies voorspellen wat er komen gaat, maar een goede voorbereiding geeft vertrouwen en houvast.

Bewust de zwangerschap, bevalling en kraamtijd in: hoe werkt dat?

Wanneer je bewust aan de slag gaat met de belangrijke thema's rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd geef je jezelf de kans om te verkennen wat er komen gaat en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Hierdoor maak je keuzes die bij jou passen.

Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd geeft je ook de kans om stil te staan bij onderwerpen en inzichten die in de reguliere communicatie over zwangerschap, bevallen en kraamtijd vaak over het hoofd worden gezien. 

 

Hamvragen doe je alleen of samen met je (beval)partner. Iedere vraag is vanuit beide posities te beantwoorden.


Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd is een cocreatie van Thomas van de Loo (life coach) en Rozemarijn Apotheker. Rozemarijn werkt als docent zwangerschapsyoga en helpt zwangeren bij het voorbereiden op de bevalling. Dit doet zij onder meer via een workshop 'Bevallingsvoorbereiding' en een online cursus die zeer binnenkort wordt gelanceerd. Wanneer je Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd bestelt, ontvang je een kortingscode voor deze online cursus. Meer informatie over Rozemarijn en haar diensten vind je hier.

Mooi cadeau voor zwangeren – voor babyshower, gender reveal party of als algemeen zwangerschapscadeau

Is er iemand in je omgeving zwanger en ben je op zoek naar een cadeau, dan geef je met Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd een origineel en waardevol cadeau. De gemiddelde zwangere krijgt vrij veel rompertjes, boekjes en babyspeeltjes, waardoor dit card deck net een andere draai geeft aan de welbekende varianten van het 'zwangerschapcadeau'. 

Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd is daarmee een leuk en zinnig cadeau voor iedere zwangere en (beval)partner en doet het goed op babyshowers en andere festijnen rondom de aankondiging van een zwangerschap.

voorbereiden bevalling zwangerschap cadeau
Gespreksstarters voor alles rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd bestellen

Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd is op zeer korte termijn te bestellen.

Het card deck kost €17,95 (incl. btw & verzendkosten) en is verkrijgbaar via bol.com

 

Bestel je meer dan één card deck, dan ontvang je korting. Deze korting wordt door bol.com automatisch toegepast.

 

Heb je een (web)winkel en wil je Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd aanbieden, stuur dan een mailtje.

Gespreksstarters voor alles rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd
Gespreksstarters voor alles rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd
cadeau zwangeren babyshower
bottom of page