top of page
Hamvragen Training x Coaching Deal

Ga als de brandweer met de Hamvragen Training x Coaching Deal
(1:1 E-mail Coaching)

Het impact-makende 1:1 e-mail traject van 8 weken waarin je ervaart wat jou drijft, dealt met showstoppers en geïnspireerd in beweging komt – TIJDELIJK €99! (zie onderaan de pagina)

Niet weten wat je wil met je leven is ontzettend frustrerend. Je denkt en denkt maar, probeert van alles en zoekt óveral naar een oplossing – maar dat grote levensplan laat maar op zich wachten.

 

Ondertussen lijkt iedereen heel goed te weten wat ‘ie met z’n leven wil en jij zit daar maar... Te wachten. Te hopen. En het soms op te geven.

 

Misschien wil je het niet horen – of eigenlijk juist wel – maar eigenlijk heb je helemaal geen probleem. Je hebt simpelweg niet of onvoldoende geleerd om te herkennen (en erkennen!) wat je drijft, te handelen naar inzicht of inspiratie en het ondertussen allemaal te laten ontvouwen.

Ontvouwen... Wie heeft daar tijd voor?

’t Is eigenlijk heel simpel. In je denken ben je op zoek naar voorspelbaarheid en zekerheid. Dat is je zo geleerd en onbewust neem je dat mee in hoe je in het leven staat en handelt.

 

Maar in plaats van dat het je helpt, werkt het in dit geval juist tegen je. Want je situatie vraagt niet om een 50-jarig carrièreplan of een slimme pensioenopbouwconstructie. Het vraagt om een andere manier van kijken, denken en doen. Om een adieu naar remmende, beperkende en verkrampende ideeën. En om de durf om vanuit enthousiasme en nieuwsgierigheid stappen te gaan zetten.

 

Dat is misschien niet de Gouden Pil die je na inname direct vertelt hoe jouw leven er van A tot Z uit moet zien...

Ontdek wat je drijft en kom in beweging

Wat het dan wel is?

Ik zie het als een upgrade van het systeem waarmee je richting bepaalt in je leven. Een upgrade die leidt tot het nemen van vervullende stappen. Stappen die kloppen met wie jij bent – die op hun beurt weer leiden naar vruchtbare vervolgstappen.

Kortom, een upgrade die je heel je leven blijft helpen met navigeren binnen een voor jou kloppend bestaan.

Voortuigang door drijfkracht

Het basisprincipe achter de Hamvragen Training x Coaching Deal is dat je meer en meer gaat handelen vanuit dat wat jou drijft. In het programma werken we hier stap voor stap naartoe.

 

Om dat te kunnen doen, hebben we eerst twee andere zaken te regelen:

Een gesprek met potentie

Dit alles doen we aan de hand van een persoonlijk e-maildialoog tussen jou en mij. Binnen die dialoog behandelen we (schrijf)opdrachten, habits, oefeningen en relevante info. Je krijgt een op jou afgestemde training in combinatie met persoonlijke coaching. Een cocktail die de weg vrijmaakt voor de transformatie waar je zo op wacht.

Thomas van de Loo - coach Hamvragen

Impact waarmaken

Alles toegespitst op jou, met juwelen van stokjes achter deuren

 

Ik wil je niet een programma verkopen en vervolgens zien dat je ergens halverwege afhaakt. Want dit is wel de realiteit bij het merendeel van de programma’s dat online wordt verkocht; zo’n 5-15% blijkt het eindpunt te halen.

 

Superjammer, zonde van de investering.

 

Belangrijke redenen waarom mensen afhaken? Een gebrek aan een vaststaand ritme, het niet toegespitst zijn op het individu en het ontbreken van een stok achter de deur.

 

De Hamvragen Hamvragen Training x Coaching Deal heeft daarom als fundament de dialoog tussen jou en mij. Dat heeft drie hele belangrijke voordelen waardoor we het creëren van impact in feite afdwingen.

De voordelen van deze dialoog zijn:

01

Alles wordt continu toegespitst op jou en jouw vraag.

02

We hanteren een vast ritme, waarbij ik je twee keer per week een mail stuur met daarin de activiteiten voor die week

03

De stok achter de deur kan niet groter zijn; het is eigenlijk meer een boomstam. Zodra je hapert, sta ik klaar om je erdoorheen te helpen. Want misschien heb je het echt even heel druk en verdwijnt dat traject even naar de achtergrond. Helemaal begrijpelijk. Maar het brengt je niet verder. En je wilt juist verder.

 

(En nee, ik ben geen beul die je van je slaap wil beroven; een pauze inlassen kan altijd. Het belangrijkste is om de draad daarna weer op te pakken en daar help ik je bij).

De kracht van doe-het-zelf met persoonlijke coaching.

Tijdens de Hamvragen Training x Coaching Deal doe je heel veel zelf. Jij voert de opdrachten uit, doet je habits en bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de groei die je doormaakt. Want wat je erin stopt, haal je eruit.

 

Maar je staat er niet alleen voor – en daar zit heel veel winst. Want ik ben er niet alleen als stok achter de deur en ritmeaangever, maar ook als persoonlijke coach.

 

Dat betekent dat ik verdiepende vragen stel. Reflecteer op je verhalen, verbanden probeer te zien en rode draden ontdek. Ik laat alles wat je me stuurt op me inwerken en deel oefeningen, interpretaties, vergezichten en zeg je wat me opvalt. Eigenlijk alles waarvan ik denk: 'dit zou je goed kunnen helpen', gaat jouw kant op.

 

Op die manier ontvang je de vruchtbare combinatie van een op jou aangepaste training met persoonlijke, afgestemde coaching. Het is immers niet Training plus Coaching, maar Training maal Coaching.

 

We gaan iets in gang zetten.

Hard gaan met de mail

Tijdens het uitdenken van de Hamvragen Training x Coaching Deal heb ik talloze platforms en fora bekeken en getest. Ik was op zoek naar een middel dat de dialoog en het ritme perfect zou faciliteren en vond maar niet wat ik zocht.

 

Eén medium zag ik daarbij volledig over het hoofd – misschien omdat het aanvankelijk niet zo sexy klonk – en dat was e-mail. E-mail voldeed aan alle eisen en hoe meer ik me erin verdiepte, des te enthousiaster ik werd van die goeie ouwe e-post.

 

Waarom training & coaching via e-mail?

 • Ultiem middel voor een diepgaande dialoog: super clean, mega makkelijk en we hebben allebei de software al; een simpele inbox .

 • Schrijven geeft helderheid. Het opschrijven van ideeën, wensen en problemen heeft al een transformerende werking.

 • Je hebt de tijd om een oefening of vraag op je in te laten werken; er zit niet een coach tegenover je die je aankijkt, wachtend op een antwoord.

 • Voor velen is het makkelijker om open te zijn via schrift dan face-to-face.

 • Geen gedoe met afspraken maken, toch weer verzetten, enz.

 • Je schrijft wanneer het jou uitkomt en wanneer het goed voelt om ervoor te gaan zitten.

 • Er ontstaat automatisch een archief – een ‘paper trail’ – van het traject. Je kunt het hele gesprek teruglezen; zien waar je begonnen bent, stilstaan bij je voortgang, enzovoorts. Dit heeft een bekrachtigende werking.

 • Als coach heb ik de tijd en ruimte om te reflecteren op jouw input. Hierdoor ben ik in staat om goed te reageren op wat je schrijft en stil te staan bij wat jou op dit moment een flinke stap verder brengt.

 • En heel belangrijk: we kunnen heel gemakkelijk een hoge contactfrequentie inbouwen, wat bij face-to-face-trajecten veel moeilijker is. Je krijgt namelijk twee keer per week een mail met hierin ‘huiswerk’. Hierdoor blijf je in de flow; ontstaat momentum. Hoe meer contact er is tussen een coach en coachee, des te groter is de kans dat een traject succesvol is.

Ontdek je passies, motivatie en drijfveren

Nadelen?

Je ziet het: genoeg redenen om brood te zien in een programma via e-mail. Zijn er dan geen nadelen? Jawel. Het grootste nadeel van e-mail coaching is het afwezig zijn van non-verbale communicatie. Door zo eerlijk mogelijk te zijn in onze communicatie via e-mail kunnen we dit nadeel in ieder geval ten dele ondervangen, maar het helemaal opheffen gaat lastig worden. Gelukkig – leert de ervaring – staat dit het creëren van echte impact uiteindelijk niet in de weg.

Voor wie is de Hamvragen Training x Coaching Deal?

Dit traject is voor jou als je:

Leid een leven dat bij je past

Aan het einde van dit traject:

 • Voel je je lichter en heb je meer vertrouwen in jouw eigen pad;

 • Sta je dichter bij jezelf;

 • Weet je beter wat jouw unieke waarde is;

 • Zijn er stappen gezet vanuit inspiratie, enthousiasme, nieuwsgierigheid;

 • Heb je een idee van je volgende stappen en geloof je dat die stappen je weer verder zullen brengen – je beweegt je vrij tussen geïnspireerde actie en dingen laten ontvouwen;

 • Ga je, kortom, als de brandweer.

Opbouw Training x Coaching Deal

Het traject bestaat uit een aantal blokken. Ieder blok enten we op jou als persoon, en jouw coachingsvraag.

 

De opbouw is als volgt:

 1. We beginnen met een inventarisatie van het punt waar je nu staat, hoe je daar gekomen bent en waar je naartoe wilt.
   

 2. Vervolgens focussen we ons op je goed voelen, want je goed voelen is de beste voedingsbodem voor betekenisvolle groei.
   

 3. Hierna gaan we aan de slag met het onderwerp ‘mindset’: wat geloof je over jezelf, de wereld en je pad en toekomst. Helpen deze overtuigingen je of juist niet? En zo niet: tijd voor transformatie.
   

 4. Nu is de tijd gekomen om aan de slag te gaan met de ontdekkingstocht naar wat jou drijft. Dit doen we aan de hand van een reeks (schrijf)opdrachten. Dit thema vormt het grootste onderdeel van het traject.
   

 5. Het laatste onderdeel gaat over in beweging komen vanuit inspiratie en enthousiasme. Op die manier ga je ook daadwerkelijk handelen naar de inzichten uit het traject en rol je vanzelf verder richting een nieuwe horizon.

 

Ritme & aanpassingen

Twee keer per week ontvang je een mailtje van mij. Een mail bestaat altijd uit een reactie op dat wat je me eerder stuurde én een nieuwe opdracht die je in de dagen die volgen mag uitvoeren. Ik hanteer dit tweewekelijkse ritme ook als ik nog geen reactie heb op de voorgaande mail, zodat we in de flow blijven. Een klein beetje achterlopen maakt immers niet uit; dat werk je zo weer bij.

Er is gedurende het hele traject alle ruimte voor aanpassingen, zijwegen en reflecties. Krijg je het echt te druk, druk dan even op pauze. Wil je juist sneller? Gooien we het tempo omhoog.

 

Het draait om jouw transformatie en het traject is hierin een middel, geen doel an sich.

Kerstig Klaascadeau

De kosten voor de Hamvragen Training x Coaching Deal bedragen €550 (inclusief btw).

Omdat het een nieuwe dienst is waarin ik heel veel vertrouwen heb, bied ik het aan de eerste drie deelnemers aan voor €99.

Het klinkt een beetje salesy, maar dat is echt bizar goedkoop voor iets waarvan ik zeker weet dat het je heel erg gaat helpen.

Dus voel je die spark? Embark!

 • Moet ik er heel veel tijd voor vrijplannen?
  Omdat het traject 8 weken duurt, is er genoeg tijd om alle activiteiten een beetje uit te smeren. Grofweg besteed je een half uur per dag aan je daily habits – afhankelijk van wat je zelf kiest om te doen. En per mail zou ik rekenen op een half tot anderhalf uur. Per week beantwoord je twee e-mails.
 • Ga ik het programma wel helemaal afmaken?
  Ik zou zeggen: ja, geen probleem. De e-maildialoog zorgt hier wel voor. Natuurlijk is er een kans dat je er niet aan toekomt om op een mail te reageren. Maar ik help je altijd om de draad weer op te pakken. Een pauze inlassen kan altijd.
 • Ben ik wel te redden?
  Ja, ik ben er diep van overtuigd dat iedereen te ‘redden’ is. Iedereen gaat aan van iets, zolang je maar leert hoe je dat ontdekt en er iets mee gaat doen. Mocht je nou toch niet te redden zijn: zie vorige punt.
 • Wat als ik er niks aan heb?
  De basis van het traject is een e-mailgesprek is tussen ons. Hierdoor weet ik wat er bij je speelt en wat het traject met je doet. Dit biedt ons de mogelijkheid om bij te sturen, zodat je maximaal rendement haalt uit het traject. Het is ook daarom belangrijk om eerlijk te communiceren – dan zijn we overal op tijd bij. Mocht het nou zo zijn dat je het hele traject doorlopen hebt en je nog steeds van mening bent dat het niet geholpen heeft, dan geef ik je je geld terug. Ik denk niet dat het ooit gaat gebeuren, maar wil je wel die garantie bieden.
 • Kan ik de kosten ergens declareren?
  Ben je ondernemer, dan zijn dit soort kosten aftrekbaar. Wanneer je in loondienst werkt, dan kan het zijn dat je werkgever het vergoedt, bijvoorbeeld via een zelf te besteden keuzebudget.
Anker 1

Aanmelden Hamvragen Training x Coaching Deal

Vul hieronder je gegevens in om naar de betaalpagina te gaan.

Als de brandweer met Hamvragen Training x Coaching deal

Gelukt!

bottom of page