top of page

Praten met pubers

Er gaat veel om in pubers. Iedereen verwacht wat van ze en ze moeten hard werken voor school. Ze vragen zich af wie ze zijn en willen zijn, maar zijn tegelijkertijd flink bezig met de mening van anderen.

 

Dit zijn vaak intense, innerlijke processen die in hun binnenwereld rondzwerven. Ze vinden het moeilijk zich te uiten en schamen zich snel voor hun gevoelens en gedachten.

Een goed gesprek zit er daarom niet altijd in. Een ''Weet ik veel" of "Whatever" kun je meestal wel krijgen – diepgang wat minder snel.

Met een multidisciplinair team – bestaande uit Monique Buchrnhornen (kind- en jongerenbegeleider), Thessa van de Loo (orthopedagoog) en Thomas van de Loo (coach & ontwikkelaar) – zijn we op zoek gegaan naar een antwoord op de vraag hoe je als volwassene een puber op een luchtige en gelijkwaardige manier benadert.

Hamvragen Pubereditie is hiervan het resultaat. De kaartenset stelt ouders, coaches, mentoren, opa's of oma's in staat om op relaxte en vrolijke wijze verbinding te maken met pubers. Hierdoor komen puber en volwassene erachter wat er omgaat in elkaars hoofd en hart, waardoor meer begrip en verbinding ontstaat.

Hamvragen Pubereditie is een ode aan de puber!

Kaartenset Hamvragen Pubereditie; voor epic gesprekken met pubers

Hoe te gebruiken

Hoe je Hamvragen Pubereditie gebruikt, is helemaal aan jou. Samen bepaal je de setting en hoeveel vragen je aan elkaar stelt. Gebruik de kaarten als gespreksstarter tijdens een coachingsessie, bestel samen sushi en behandel tijdens het eten enkele vragen of pak de kaartenset erbij tijdens een weekendje weg met het gezin.

Hamvragen Pubereditie kan door particulieren, professionals, bedrijven of instellingen ingezet worden. 

Hamvragen Pubereditie bestellen? Een losse set kost €18,95 (incl. btw & verzendkosten) en is verkrijgbaar via bol.com.

 

Bestel je er meer, dan ontvang je korting. Neem in dat geval even apart contact op of bestel via bol, omdat hier de korting automatisch wordt toegepast. Heb je een (web)winkel en wil je Hamvragen Pubereditie aanbieden, stuur dan een mailtje.

 

 

Hamvragen Pubereditie: weet wat er leeft onder jongeren
Hamvragen Pubereditie: voor goede, gelijkwaardige gesprekken met pubers
Hamvragen Pubereditie: de kaartenset waarmee je verbinding ervaart met pubers
bottom of page