top of page

Gratis e-book: 
Waarom het jou niet lukt om richting te bepalen

Als je niet weet welke kant je op wilt met je leven, is de kans groot dat je het jezelf onmogelijk maakt om hierachter te komen. Best ironisch, want je wilt juist niets liever dan (weer) weten wat jouw richting is.

Maar dat komt dan maar niet. En het wordt met de dag frustrerender.

Het ding is: we opereren vanuit de aanname dat we onszelf uit dit probleem van richtingloosheid moeten denken. En dus blijven we lekker malen, hier en daar wat peinzen en allerlei gedachten continu herhalen.

En eigenlijk is dát veel meer het probleem dan het niet ervaren van richting.

Want door te blijven dwalen in je gedachtendoolhof zet je jezelf vast en stop je de flow die je naar je volgende stappen leidt.

Omdat bewustwording de grote heelmeester is, heb ik geprobeerd de belangrijkste denkpatronen in kaart te brengen die hiermee te maken hebben.

Door deze denkpatronen bij jezelf te zien, ontstaat automatisch ruimte om het geloof erin op te geven en op een andere manier in het leven te gaan staan.

 

Met als gevolg: andere resultaten.

E-book: waarom het jou niet lukt om richting te bepalen

E-book

In het e-book 'Waarom het jou niet lukt om richting te bepalen' ga ik in op zeven populaire denkgewoonten die het vinden van richting lastig maken.

Dit zeiden anderen over het e-book:

 

“Dit kwam op het juiste moment”

"Verfrissend om je denkpatronen onder de loep te nemen. En tegelijkertijd die figuurlijke schop onder je kont te voelen. Soms is een spiegel voorgehouden worden weer de eerste stap de goede richting in."

"Herkenbaar :) en lichtelijk pijnlijk. Maar wel de realisatie die ik even nodig had om weer even de stroom om te gooien."

"Verzanden in denken, check. En die nummer 7 ook…. Oeps. Wel goede punten, herkende er direct 4 bij mezelf"

“Zo leuk om te lezen”

“Het liet me heel duidelijk zien dat ik wel eindeloos kan gaan nadenken over allerlei oplossingen, maar dat dit het niet gaat doen voor me”

"Hier moet je geld voor vragen" (mijn moeder)

Download 'm gratis

Het e-book is gratis te downloaden. Enige wat je hoeft te doen is hieronder je e-mailadres in te voeren en je ontvangt direct een e-mail met daarin een downloadlink. 

Ik wens je alvast veel leesplezier!

 

En laat me vooral weten wat je ervan vond. Vraag naar aanleiding van het e-book? Ook droppen!

Vul je e-mailadres in en ontvang de downloadlink direct

Check je e-mail voor de download!

Gratis e-book om weer richting te kunnen bepalen in je leven
bottom of page