top of page

Zoek je een fijne online bevalcursus? Met "Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd" krijg je 10% korting

Wanneer je gaat rondkijken voor een goede online bevalcursus merk je al snel dat het aanbod redelijk overdonderend is. Waneer je het card deck Hamvragen, Zwanger, bevallen en kraamtijd bestelt, krijg je 10% korting op de online bevalcursus van Roos Apotheker.


Deze bevalcursus bestaat uit een aantal videolessen en een persoonlijke 1-op-1 call. Op deze manier raak je bekend met de algemene facetten van een bevalling en hoe je je op de bevalling voorbereidt én is er tijd en aandacht voor jou/jullie als persoon.


Waarom een online bevalcursus je helpt bij de voorbereiding op de bevalling

Een bevalling brengt van alles met zich mee. Wanneer je je goed voorbereidt, is de kans op een positieve bevallingservaring een stuk groter. Zo helpt het om te weten wat er komen gaat en te weten wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Ook is het bijzonder zinvol om te onderzoeken of er bepaalde zaken zijn waar jij bang voor bent rond de bevalling. Door met dit soort angsten aan de slag te gaan, geef je jezelf de kans om de greep van die angsten te verminderen of helemaal te laten verdwijnen. Wanneer je ontspannen de bevalling in gaat, maakt je lichaam de hormonen aan die een goede bevalling mogelijk maken.


Eén van de dingen waar je mee aan de slag gaat in de zwangerschapscursus van Roos is dan ook hoe je in een ontspannen staat richting de bevalling gaat. Ook leer je meer over het bevallingsproces, de mentale voorbereiding, ademhaling tijdens de bevalling, poses om weeën op te vangen, de rol van de partner en hoe je de kraamtijd op een fijne manier in gaat.


De voordelen van een online bevalcursus

De cursus helpt je om stil te staan bij de belangrijke zaken rondom de bevalling en kraamtijd. Dit geeft jou als zwangere en je (beval)partner de kans om na te gaan waar jullie voorkeuren liggen en waarin jullie je verder wilt verdiepen. Zo kun je je bijvoorbeeld verdiepen in een badbevalling of het laten uitkloppen van de navelstreng.


Door een goede voorbereiding op de bevalling ben je minder snel verrast en weet je beter wat te doen in verschillende situaties. Ook zorgt het in algemene zin voor meer vertrouwen in de bevalling en je lichaam, wat de kans op een positieve bevallig groter maakt.


Natuurlijk, je kunt niet helemaal voorspellen wat er komen gaat rondom een bevalling en kraamtijd. Maar een goede voorbereiding maakt een groot verschil.


Achtergrond Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd

De kaartenset Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd is de tweede cocreatie binnen de Hamvragen-reeks. Na het uitkomen van Hamvragen Ontdek wat jou drijft en Hamvragen Pubereditie ontstond bij Roos Apotheker – docent zwangerschapsyoga en bevallingsvoorbereiding – het idee om een kaartenset specifiek voor zwangeren (en hun partners) te ontwikkelen.


Roos wilde iets maken dat de belangrijke thema's rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd voorbij laat komen. Op die manier kunnen zwangeren en hun partners op hun eigen en verkennende manier kennismaken met de onderwerpen en keuzes rondom een zwangerschap. Hamvragen Zwanger, Bevallen en Kraamtijd is daarmee een tool geworden die voor iedere zwangere (en partner) waarde heeft in deze bijzondere en intensieve fase.


Je bestelt Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd hier.


online bevalcursus
Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd


10% korting op bevalcursus

In de kaartenset Hamvragen Zwanger, bevallen en kraamtijd vind je een code waarmee je 10% korting krijgt op deze online bevalcursus.


Eén van de dingen die deze online bevalcursus bijzonder maakt is de persoonlijke aandacht die je als cursist krijgt d.m.v. de 1-op-1 video call. Uiteindelijk is het hele bevallingsproces iets heel persoonlijks, dus ga ook op zoek naar persoonlijke aandacht.


Meer informatie over Roos en de online bevalcursus vind je hier.


Veel succes met het voorbereiden op de bevalling! Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of juist in algemene zin? Stuur een berichtje via het formulier onderaan deze pagina.Kies de online bevalcursus die bij je past
Kies de bevalcursus die bij je past


Comments


bottom of page